Alexander’s Feast van Haendel

      Reacties uitgeschakeld voor Alexander’s Feast van Haendel

Jawel, we zijn niet alleen in september vol goeie moed en met enkele nieuwe leden gestart, we zijn er meteen ook gewoon ingevlogen om Haendels Alexander’s Feast op punt te stellen.

Intussen zijn we volop de puntjes op de i aan het zetten en de kleine nuances aan het afwerken, want ons koor Cantandum viert zijn 5-jarig bestaan en dat is een feestje waard! We feesten, zoals dat voor een koor past, met een ode aan de muziek en haar patrones St.-Cecilia.

U bent van harte uitgenodigd op zaterdag 18 november om 20.00 uur voor ons concert ‘Alexander’s Feast’ van Georg Friedrich Haendel, die dit werk zelf beschrijft als “An Ode to the Power of Music”. Daarin laat Haendel horen hoe Alexander de Grote in vervoering gebracht wordt door de zang en lierklanken van zijn hofmuzikant Timotheus.

Laat u ook zelf meevoeren op de sublieme muziek, een sprankelend oratorium uit 1736, u gebracht door koor, orkest, solisten en harp, want er zit een heus harpconcerto in het werk verweven. Heel wat onderzoek heeft al bewezen dat muziek de emoties beïnvloedt en mensen ja zelfs gelukkiger maakt! Grijp dus deze kans en geniet samen met ons van dit muzikale feest!

Kaarten kosten € 15 of € 25 (telkens zijn het programmaboekje en een drankje inbegrepen) en zijn te reserveren via kaarten@cantandum.be of bij de koorleden verkrijgbaar.

Wie dat wil, kan Cantandum extra financieel steunen met de volgende formules:

  • module “Alexander”: u betaalt € 50 en krijgt 1 kaart, 1 programmaboekje met een naamsvermelding, 1 drankje na het concert;
  • module “Feast”: u betaalt € 100 en krijgt 2 kaarten, 2 programmaboekjes met een naamsvermelding, 2 drankjes na het concert.

Intekenen voor de sponsormodules kan tot en met 1 november via sponsoring@cantandum.be.

We hopen u van ganser harte te mogen begroeten op ons feest!