Carols and Candles!

      Reacties uitgeschakeld voor Carols and Candles!

We zijn er al een hele tijd mee bezig en trekken nu de laatste rechte lijn naar ons concert, dat we dan ook met heel veel plezier mogen aankondigen!

We nodigen u uit  om u op zondag 18 december om 16 uur in het de warme sfeer van kerst onder te dompelen. U hoort er pareltjes van kerstliederen die u van binnen even warm zullen maken als de kaarsjes uit de titel: Carols and Candles!

Dit concert is opgebouwd rond vooral Angelsaksische kerstmuziek van de 20e en 21e eeuw waarin de thema’s ‘licht’, ‘blijdschap en feest’ centraal staan, met o.a. Benjamin Brittens “A Ceremony of Carols”. Sfeervolle koper- en harpklanken schitteren doorheen het hele programma.

Kom en geniet van dit concert dat licht, hoop en warmte brengt in donkere decemberdagen.