Tweede poging: een nieuwe start!

      Reacties uitgeschakeld voor Tweede poging: een nieuwe start!

Jawel, een jaar geleden schreven we nog vol goeie moed ‘een nieuwe start’. Helaas heeft dat toen niet lang mogen duren, en werden we vrij snel door het coronavirus op non-actief gezet.

Intussen zijn de meeste mensen gevaccineerd en worden de teugels langzaamaan gevierd. Voor ons betekent dat concreet: we mogen weer zingen!

Vorige donderdag 2 september zijn we er meteen ingevlogen. We hadden voor de coronaperikelen al een goed stuk gerepeteerd voor ons geannuleerde concert, maar dat is niet vergeefs geweest: op zondag 30 januari krijgt u alsnog onze visie op de seizoenen te horen.

Intussen zitten we wel nog een beetje uit elkaar, wordt er stevig ontsmet en letten we wel nog op, maar we mogen toch weer zingen.

Oh, en bent u of kent u nog een bas? Dan mag u zijn naam met heel veel plezier aan ons doorspelen: wij zijn nog op zoek naar gemotiveerde bassen om ons te versterken, eventueel ook gewoon projectmatig. Maar eigenlijk zijn alle stemmen op niveau wel welkom.

Kan je noten lezen, heb je een degelijke stem, zie je het zitten om je donderdagavond te spenderen in het gezelschap van een aantal prettig gestoorde Gentse zangers op niveau? Stuur dan even een berichtje naar info at cantandum.be, of kom gewoon eens luisteren en/of meedoen op een donderdagavond tussen 20.15 uur en 22.30 uur in de Spaanse Gouverneurswoning. We beloven je een warm welkom, al dan niet gezongen!