Gezocht voor fijne projecten: tenoren en bassen

      Reacties uitgeschakeld voor Gezocht voor fijne projecten: tenoren en bassen

Op de eerste repetitie na ons startconcert zijn we er meteen weer ingevlogen! De stuurgroep heeft alweer nieuwe projecten voor ogen, en Geert is daar, als zijn passionele zelf, meteen ook vol goesting aan begonnen. Gjeilo, here we come!

Die goesting is blijkbaar ook afgestraald op ons publiek tijdens de concerten, want we mochten ook vier nieuwe mensen verwelkomen. De vaste groep begint nu echt wel vorm te krijgen, alleen zouden we wel nog wat mannenstemmen kunnen gebruiken, zowel tenoren als bassen.

Mocht u er nog ergens zo eentje liggen hebben in een schuif, stuur die dan met een gerust hart naar de repetitie, wij zullen er goed zorg voor dragen, en we staan garant voor het zangplezier!