Laatste rechte lijn naar ons Haendelconcert!

      Reacties uitgeschakeld voor Laatste rechte lijn naar ons Haendelconcert!

Wat doet ne mens al eens op een vrije zaterdag, wanneer hij in een koor zingt en een week later een concert geeft?

Een extra repetitiedag inlassen, tiens, om de laatste puntjes op de i te zetten en die kleine detailafwerking erin te stampen. En dat is wat dirigent Geert Soenen eerst met zijn koor deed, en daarna ook met een deel van zijn orkest.

Wij, de zangers, waren behoorlijk moe na afloop, maar ook echt wel tevreden: de zangpartijen zitten erin, klinken fantastisch en deden ons bij momenten zelf kippenvel krijgen. Op de generale repetitie komen daar dan ook nog eens de solisten en de harpiste bij en kunnen we het volledige stuk zelf ook eens aanhoren, vooraleer we het met volledige overgave en gusto zaterdag voor ons publiek brengen.

U bent nog steeds meer dan welkom!