We zijn volop bezig!

      Reacties uitgeschakeld voor We zijn volop bezig!

Het lijkt hier misschien wat stilletjes, maar dat wil eigenlijk niks zeggen: in november komt er weer een heus concert met onder andere Alexander’s Feast van Händel. We houden u daarvan uiteraard op de hoogte zodra de data en de locaties vast liggen.

Daarnaast zijn we ook volop bezig met het inoefenen of hernemen van een standaard repertoire, onder meer liederen van Hindemith, Soenen, Vasks, Bennet en nog vele anderen.

We zijn ook blij dat we intussen alweer nieuwe leden hebben mogen verwelkomen: de groep staat steeds steviger in zijn schoenen, met zowel jong bloed van het conservatorium als doorgewinterde zangers die bij ons hun gewenste niveau kunnen behalen en behouden. Heel veel hebben we daarbij te danken aan onze uitmuntende, maar ook veeleisende dirigent Geert Soenen. Zonder hem zouden we nooit staan waar we nu staan, na vijf jaar Cantandum.

Na die vijf jaar blijven we daarom heel standvastig aan onze naam vasthouden: er móet gezongen worden. Cantandum!