NIEUW!

      Reacties uitgeschakeld voor NIEUW!

Beste Muziekliefhebber
Van harte nodigen we u uit op het eerste optreden van het koor Cantandum! ‘Cantandum’ betekent zoveel als: er moet gezóngen worden! Wel, er zál gezongen worden.
Cantandum is een nieuw Gents koor, gegroeid uit een doorgewinterde groep vrienden die het zingen niet kunnen laten, en samen best wat “koorjaartjes” op de teller hebben staan. Hoewel, niet iedereen. Da’s nieuw…
De titel van ons eerste concert is: NIEUW! Nieuwjaar In Een Uitzonderlijke Wereld! Een nieuwe groep, in een nieuw jaar en in een uitzonderlijk veranderende wereld; het wordt een spannend avontuur (en hopelijk klinkt het ook spannend). We willen aan het nieuwe jaar een fris muzikaal elan geven, met hoge noten en lage klanken. Verrassend vuurwerk en vernieuwende accenten.
Wat mag u verwachten (u bent nieuwsgierig, niet)? Een nieuwe bende? Uiteraard. Een nieuwe look? Zoveel is zeker. Nieuw repertoire? Volledig nieuw, met ook muziek uit de Nieuwe Wereld. Dit alles onder de “nieuwe aanpak” van onze – hoewel ervaren – “nieuwe” dirigent Geert Soenen. Da’s ook nieuw !
Overtuigd? Bestel dan snel uw kaartje bij de leden of via kaarten@cantandum.be
Uitzonderlijk nieuwe koorgroeten en tot in janiewaari!
Een beetje wegwijzer: https://stad.gent/sluizeken-tolhuis-ham/wijkkaart