Een nieuwe start!

      Reacties uitgeschakeld voor Een nieuwe start!

Het is hier heel lang stil geweest, en dat is niet zo verwonderlijk met alle coronaproblemen.

Ook wij lagen noodgedwongen stil sinds half maart en zagen ons concert in juni in het water vallen. Maar uiteraard hebben we niet voor niks gerepeteerd: ons programma rond de vier seizoenen begint stilaan vorm te krijgen en belooft heel mooi te worden.

Wanneer we dit zullen kunnen uitvoeren, valt nog te bezien natuurlijk: ook wij kunnen eigenlijk nog niks definitiefs plannen. Maar geloof me, u bent de eerste die het zal horen!

Ondertussen zijn we natuurlijk wel alweer in gang geschoten, met respect voor alle coronamaatregelen. Zingen met een mondmasker is niet evident, maar voor wie graag zingt, is dat eigenlijk geen beletsel. We zitten ook netjes uit elkaar en Geert, onze onvolprezen dirigent, zit zelfs nog eens achter een plexiglazen scherm.

Ben je zelf een hoge sopraan of een bas en heb je zin om deze zeer gemotiveerde bende te vervoegen? Kom dan gerust eens een kijkje nemen – mét mondmasker – op de eerstvolgende repetitie op donderdag van kwart over acht tot kwart over tien in de Spaansegouverneurswoning in Gent. We beloven je te besmetten, niet met het coronavirus maar met de Cantandummicrobe. Want ja, er móet gezongen worden!